Jobbverket söker socionom eller motsvarande

Jobbverket är ett arbetsintegrerande socialt företag. Vi är ca 20 anställda och har ca 100 deltagare/månad från olika uppdragsgivare som kommuner, ESF-projekt, AF och privata företag. Deltagarna kommer till oss för meningsfull sysselsättning, arbetsträning eller praktik.
Vi har 8 olika verksamheter ( se jobbverket.nu ) och nu söker vi någon som kommer leda arbete och utveckla vår Företagsservice.


Företagsservice
Verksamheten består av sk. legoarbete från uppdragsgivarna som privata företag eller kommuner och samarbetar även med vår Elektronikåtervinning.

Arbetsuppgifter

Ditt arbete är huvudsakligen att ge våra deltagare nära stöd i det dagliga arbetet och andra förekommande behov. Många deltagare har olika funktionsvariationer och du kommer vara deras stöd. En stor dos av empati, lyhördhet och humor underlättar mycket.

Verksamhetens uppdrag är oftast begränsade i tid eller antal. Den som är ansvarig för verksamheten har omfattande kontakter med uppdragsgivarna och ser till att verksamheten har pågående nya uppdrag och arbetsuppgifter för 10 – 15 personer, dock de flesta på deltid.

En del av arbetet är dokumentation av deltagarna efter uppdragsgivarnass önskemål. Du kommer också att få arbeta en del med företagets allmänna administration. Plus om du är händig och/eller hantverksintresserad.

För att kunna komma ifråga vill vi att sökande har

- socionomexamen eller liknande och minst några års arbetslivserfarenhet
- dokumenterad erfarenhet av arbete med personer i utanförskap
- B-körkort
- dokumentationsvana
- bra fysik då det förekommer tunga arbetsmoment
- kan visa utdrag ur belastningsregistret innan anställning

Vi erbjuder en trevlig arbetsmiljö där uppdraget att hjälpa och stödja våra deltagare sitter i väggarna och trevliga arbetskamrater med mycket humor och skratt. Vi har flextid och friskvård.

Ansökan till: kontakt@jobbverket.nu

Vidare information:
Åke Lindberg 073 5181057 och Carina Jarnhed 073 5181050